Våre tjenester

Bussreiser

Vi har kjøretøy som kan ta fra 1 – 70 passasjerer. Vi har en ny og moderne miljøvennlig buss som tilfredsstiller alle krav til miljø og sikkerhet. Bussparken har en gjennomsnittsalder på 3 år og har siste generasjons EEV miljø motorer. Alle bussene er utstyrt med 3-punkts sikkerhetsseler, toalett, AC og gratis 4G wifi. Bussene er av høy standard og er godkjente etter gjeldende EU sikkerhetsregler.

Sightseeing

Sightseeing er noe vi tilbyr hele året. Her viser vi frem kjente steder i Oslo sentrum. Eksempelvis: Den Norske Opera, Slottet, Akershus Festning, Holmenkollen, Skimuseet, Frognerparken, Nasjonalgalleriet, Vikingskipshuset, Frammuseet, Kon-Tiki Museet, Norsk Sjøfartsmuseum og Norsk Folkemuseum. Vi skreddersyr din sightseeing opplevelse og er behjelpelig med valg av riktig bil/buss for din tur.

Busstransport i inn- og utland

Skal din bedrift eller forening på utenlandsreise, eller har behov for transport i forbindelse med et seminar? Vi har minibusser og turbusser med setekapasitet fra 16-55 seter. Bussene er utstyrt med 3-punkts sikkerhetsseler, aircondition, 4G wifi, toalett, DVD, kjøleskap og kaffemaskin.

Bryllup

Bryllupskjøring er noe vi tilbyr hele året. Her møter dere vår profesjonelle sjåfør til avtalt tid i heldress for anledningen. Vi yter den beste servicen slik at du som gifter deg, kan nyte dagen og bli behandlet som en VIP.
Bilen pyntes etter Deres ønske.

Sjåførutleie

Som eneste aktør i Oslo, leverer Oslo VIP Transport sjåfører uten bil. Sjåførutleie er en tjeneste som vi tilbyr til en fast timepris, hvor vi leier ut kun sjåfør uten bil til kunden.

Send oss en forespørsel om din neste tur

Lukk meny
Share
Share